Herroepingsrecht  

Op deze pagina vind je de herroepingsrechten (het retourrecht) voor jou als consument. Voor meer informatie, zie ook onze volledige algemene voorwaarden, te vinden in de footer van onze webpagina's.

Eerst even dit!

Retourneren is bij ons niet gratis. Dit komt doordat we verzending wel gratis hebben gemaakt vanaf €10. Maar dit komt ook doordat we, vanwege duurzaamheid, niet willen aanmoedigen om spullen te bestellen waar je over twijfelt of je ze echt wilt. We hopen dat jullie dit kunnen waarderen.

 

Wij willen jullie geruststellen: wij hebben nauwelijks retouren. Dit komt doordat we kwaliteit hoog in ons vaandel hebben en en je daarnaast altijd bij ons terecht kunt voor vragen over bijv. maatvoering. Zo voorkomen we dat je spijt krijgt van je bestelling. En hebben wij 100% enthousiaste klanten.

Onze voorwaarden

  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
     

  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, binnen nogmaals 14 dagen na aanmelding voor retour, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Het gehele order bedrag, inclusief verzendkosten, wordt binnen 14 dagen na de retourmelding terug gestort. 
     

  3. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen dus alleen de kosten van terugzending voor zijn rekening.