13 in een dozijn?

Webshops, met dameskleding. Die zijn er, alleen al in Nederland, duizenden. Wat maakt Closing Time dan uniek? Hoe onderscheiden we ons in een druk Google, op een overvol Instagram en vooral richting onze potentiële klanten? Natuurlijk is dat iets waar we al vanaf de start over nadenken. Makkelijk is dat alleen niet. Nu we daadwerkelijk zijn gestart en fijn draaien, wordt het ons wel steeds duidelijker. We vinden onze weg en onze eigen stijl!

Een paar dingen vinden we belangrijk. We willen trendy items bieden, stijlvol voor jonge vrouwen. Dat betekent niet dat we maar met alle winden mee waaien! Dat betekent wel dat we uniek durven te zijn, met kleding voor vrouwen met zelfvertrouwen. We willen ook voldoende keuze bieden. In de opstart is dit wat lastig, maar we willen er zijn voor zowel de kleding op het werk en overdag, als voor de uitgaans- en festivalkleding. Bij Closing Time dus geen honderd verschillende crop tops, want zeg nou zelf: wat heb je überhaupt aan meer dan vijf van dit soort exemplaren in je kast? 


We gaan voor goede kwaliteit, voor een goede prijs. Soms zijn dat kledingstukken zonder merk, zoals in een hippe boetiek. Soms zijn dat kledingstukken van een merk. Dat brengt ons ook bij ons ook bij het volgende kenmerk: lokaal sterk. We zijn trots op Nederlands product en de merken waar we mee samen werken, zijn dan ook van eigen bodem, zoals Maison Runway, LA Sisters en Label Noir. Ook voor toekomstige samenwerkingen, op welk vlak dan ook, willen we het dicht bij onszelf houden: Nederlands, maar hopelijk ook meer.. Brabants! 


We zijn dus niet 13 in een dozijn, want: dat is onze klant ook niet. De ene vrouw is de andere niet, sterker nog: de ene vrouw kan zich de ene dag heel anders voelen en dus kleden als de andere dag. Wij zijn dus vooral ook benieuwd naar wat jullie, onze bezoekers en klanten, dagelijks drijft en wat je daarbij wilt uitstralen. Of, heel simpel: wat jullie wel of niet mooi vinden om te dragen. We zullen dan ook regelmatig een beroep doen op jullie mening. Wij zijn héél nieuwsgierig. Keep us posted. 


Liefs en tot snel,

Annemarie & Kim 

Closing Time4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven