"Hoe gaat het nu met jullie webshop?"

De meest gestelde vraag voor ons van 2018. Super lief en leuk, alle interesse van onze vrienden en familie! Of juist van mensen die wat verder weg van ons staan! Laten we jullie een beetje bijpraten.

2018 was het jaar waarin onze droom om samen een bedrijfje te starten en mooie kleding online te verkopen, werkelijkheid werd. Wat hebben we al veel gave dingen meegemaakt. Super trots waren we toen het lukte om helemaal zelf ons bedrijfje op te richten en toen daar onze draaiende website was, ook zelf gebouwd. De euforische appjes die we elkaar stuurden na de eerste verkoop: we weten nog precies waar we toen waren! En natuurlijk ook ons meest recente avontuur: volledig op de gok binnen 1 dag op en neer naar Parijs. Op zoek naar gave groothandels in voor ons vreemde wijken. Het was geslaagd: we kunnen ons assortiment uitbreiden met hele gave items. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we naar de mode-hoofdstad zullen afreizen! De volgende keer moeten we alleen wat meer tijd nemen voor wijntjes en croissantjes... 


Natuurlijk kunnen we niet van onze webshop leven. Dat is ook niet het doel! Dat we elke dag er mee bezig kunnen zijn en er samen lol aan beleven, dat wel. We zijn in onze hoofdjes ook non stop aan het denken en dromen over Closing Time. En alles wat we leren, gaat weer mooi in onze ‘levensrugtas’. 


Natuurlijk willen we wel meer! 2019 zal voor ons in het teken staan van het opbouwen van een groter assortiment én een groter bereik. We are still just getting started..


Liefs en tot snel,

Annemarie & Kim 

Closing Time

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven