Rachel Green: fashion evergreen

How you doin'? Geef het maar toe: ook jij bent dit jaar aan Friends begonnen. Opnieuw. Voor de 4e keer. Hey, wij oordelen niet. Het is oké!


De serie is opgenomen in de periode 1994-2004 . Zoals dat vroeger ging met Amerikaanse series in Nederland, kwamen de afleveringen eigenlijk pas aan het einde van de serie voor het eerst veelvuldig op tv. En ze werden vervolgens héél veel herhaald. Dikke prima!


Hierdoor zagen we de Friends karakters vaak in kleding die volledig uit de mode was. En toen we dit jaar voor de 324e keer Rachel verliefd zagen worden op Ross, gebeurde iets geks. Voor het eerst dachten we; wat een toffe looks!


Dat ze knap en stijlvol was, die Rachel, dat wisten we al. Maar in het huidige mode-beeld zijn de Rachel Green outfits ook een echte inspiratiebron voor jouw looks. Zie hieronder wat we bedoelen!Ze rockt sportieve sweaters, met grote logo's en teksten, vaak in typische USA-sports kleuren: wit, zwart, donkerblauw, rood.


Ook vaak te zien in mooi breiwerk: truien en vesten, heerlijk warm, grof gebreid of voorzien van een patroontje. Vaak in zachte kleuren.


Ruitjes, ruitjes, ruitjes! Zoals hier in de memorabele aflevering in de wasserette. Blousjes, rokjes, broeken, colberts, alles het een ruitje. Mooi!En fluweel! Wat mooi staat dit haar. Sexy en sjiek tegelijkertijd.


Benieuwd hoe je dit zelf kunt dragen? Shop hier je sportieve sweater, gebreide vestje, ruitjes blouse en fluwelen jurkje. Succes gegarandeerd.8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven