Shoppen bij De Leukste Online Shops

Closing Time is één van de aangesloten webshops bij het platform De Leukste Online Shops. Recentelijk is de website helemaal opgefrist en weer klaar voor het nieuwe jaar. Binnenkort sluiten ook weer nieuwe shops aan. Hoog tijd om eens te kijken wat deze shops allemaal te bieden hebben. Wij geven je graag een aantal tips. Nieuwsgierig? Je kunt alvast een kijkje nemen.


Waarom zou je shoppen bij een webshop van De Leukste Online Shops?

Online shoppen wordt steeds populairder. Het is ideaal in deze drukke maatschappij, je kunt shoppen wanneer het jou uitkomt. Even in je pauze iets bestellen of 's avonds laat vanaf de bank, hoe makkelijk is het? Bijna alles is online te bestellen en er zijn webwinkels genoeg.


Maar soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. En dan ga je toch maar weer naar Bol of Zalando. Zonde! Op De Leukste Online Shops vind je shops die zeker jouw aandacht verdienen. Wat een 'leuke' shop is, is natuurlijk een breed begrip, maar de beheerders van De Leukste letten op een mooi assortiment, goede kwaliteit van de producten en goede reviews. Daarnaast moet de website er professioneel en modern uitzien en heeft duurzaamheid vaak extra de aandacht. Tot slot is het belangrijk dat de eigenaar van de shop echte passie voor zijn of haar producten heeft en dit op een inspirerende wijze overbrengt op de bezoekers.


Onze tips voor De Leukste Online Shops

(Foto's via Instagram)

BenieuwenBij Benieuwen koop je duurzame kaarsen. Wat dat inhoudt? Eigenaresse Bernice haalt bij een grote kring bekenden, lege waxinelichtjes of andere opgebrande kaarsen op. De restjes hergebruikt zij tot nieuwe kaarsen. Gewone stompkaarsen, waxinelichtjes zonder aluminiumbakjes (want: duurzaam!) of een kaars in een mooie vintage apothekerspot zoals op Instagram-foto hierboven. Zeker leuk om eens te checken wanneer je op zoek bent naar een kadootje of iets leuks voor in huis.


LinDesigned

In deze digitale wereld zegt een papieren kaartje heel veel. In de huidige lockdown al helemaal. Als verzender wil je dan ook geen genoegen nemen met een standaard kaartje of een oubollige opmaak. Daar speelt LinDesigned goed op in met haar webshop waar ze zelfontworpen trouw- en geboortekaartjes maakt. Gemakkelijk aan te passen met de online editor.
Bier Atelier Renes

Houd je net als ons wel van een lekker drankje? Bezoek dan vooral eens de webshop Bier Atelier Renes. Eigenaar Kevin heeft hier een selectie aan lekkere speciaalbieren te koop. En met speciaal bedoelen we écht speciaal, niet de biertjes die je ook in de Gall&Gall kunt vinden. Bijzondere Nederlandse biertjes (wat dacht je van: De Kromme Haring), maar ook van verder weg. Uit Hongarije haalt hij bijvoorbeeld de double IPA van Mad Scientist, met prikkelende naam Liquid Cocaine. De biertjes zijn perfect als kadootje, maar vergeet vooral ook niet jezelf te verrassen.Klein Muisje

Eigenaresse Jenny van Klein Muisje is constant op zoek naar duurzame en ecologische producten zonder schadelijke stoffen voor mens of milieu. Deze producten worden door haar met veel liefde en aandacht bij elkaar gezocht en zijn er voor man en vrouw, jong en oud. Extra aandachtspunt hierbij: Jenny wil laten zien dat een milieubewuste levensstijl niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Neem eens een kijkje in haar assortiment en zie zelf hoe gemakkelijk het is om iets te verbeteren aan jouw dagelijkse gewoontes.
Dat was nog maar een klein tipje van de sluier. Wil je meer ontdekken? Neem vooral ook zelf een kijkje op www.deleuksteonlineshops.nl.


En sla ook Closing Time niet over. Onze nieuwe voorjaarscollectie komt binnen en we zijn laaiend enthousiast over de mooie items die we hebben voor jullie. Een sneak peek zie je hieronder.


Liefs, tot de volgende keer,

Annemarie & Kim - Closing Time
29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven